Национално участие на Международен панаир от общ характер FIHAV 2018

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия има удоволствието да Ви покани да вземете участие в Международен панаир от общ характер  FIHAV 2018, който ще се проведе в периода 29.10 – 02.11.2018, гр. Хавана, Куба.

Международният панаир от общ характер  FIHAV  е най-голямата и най-важна панаирна проява в Куба. Панаирът се провежда без прекъсване от 1983 г. и е отлична платформа за бизнес-срещи и търговски преговори с партньори от Латинска Америка и Карибската зона. FIHAV е мулти – секторно изложение, обхванатите групи стоки на изложението са: суровини, храни и напитки, текстил, потребителски стоки, машини и оборудване, технологии и услуги.

Събитието се провежда в  EXPOCUBA, най-големият панаирен изложбен център в Куба и дава възможност за контакти с кубинските фирми, както и с представители на много страни от Карибската зона,  Латинска Америка, Канада и др. През 2017 г. на FIHAV са участвали  повече от 3400 фирми от 70 страни.

В рамките на тазгодишното 36-то издание на Международен Хаванския панаир ще се проведе и Третият международен инвестиционен форум, който е отлична възможност за запознаване с възможностите за инвестиции в Куба, за  провеждане на двустранни срещи с партньори и  обсъждане на условията за реализацията на съвместни проекти в различни отрасли на кубинската икономика.

Условията за участие - https://www.sme.government.bg/?p=42545

 

Краен срок за подаване на изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП: 7 септември 2018

 


Лакрима - хубаво българско сирене от 1959 Мандра Лесидрен ЕООД Производство млечни продукти Абламилк Милкком ЕООД Генезис Лаборатории